12:34 - 11 آبان 1404
جلسه دکتر ثابت قدم با رئیس فدراسیون دوچرخه سواری

رئیس فدراسیون دوچرخه سواری با مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور به دیدار و گفتگو پرداخت.


به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، رسول اسدی رئیس فدراسیون دوچرخه سواری کشورمان امروز یکشنبه 11 آبان 1404 با حضور در شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور با دکتر سید محمدعلی ثابت قدم مدیرعامل این شرکت دیدار و گفت و گو کرد.


در این جلسه که سیده طاهره رضائیان رئیس واحد طراحی و مهندسی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور نیز حضور داشت در خصوص همکاری های مشترک این شرکت و فدراسیون دوچرخه سواری بحث و گفت و گو شد.


فدراسیون دوچرخه سواری از جمله فدراسیون های مستقر در مجموعه ورزشی آزادی است. ساختمان اداری این فدارسیون در مجموعه ورزشی آزادی در حال احداث است و پیست دوچرخه سواری آزادی نیز در اختیار فدراسیون دوچرخه سواری است.




©2025 Tanavar, All Right Reserved