مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در مجموعه ورزشی کوی پلیس اهواز حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه، دکتر سید محمدعلی ثابت قدم مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در ادامه بازدید از پروژههای ورزشی خوزستان، امروز شنبه 17 خرداد 1404 در مجموعه ورزشی کوی پلیس حضور یافت و از قسمتهای مختلف آن بازدید به عمل آورد.
مدیر عامل شرکت توسعه ابتدا از سالن اسکیت این مجموعه دیدن کرد و سپس با حضور در سالن چند منظوره در جریان آخرین وضعیت آن قرار گرفت.
در این بازدید علاوه بر دکتر ثابت قدم، مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی،سید حسن مهدوی سعیدی مدیر کل امور مجلس وزارت ورزش و جوانان،حمید بنی تمیم مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان، هومن مشعشعی معاون فنی و مهندسی شرکت توسعه و مسعود ملاصالحی مدیر منطقه استان خوزستان معاونت فنی و مهندسی شرکت توسعه نیز حضور داشتند.