نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه، عباس صوفی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 با حضور در شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور جلسهای را با دکتر سید محمدعلی ثابت قدم مدیرعامل شرکت توسعه برگزار کرد.
در این جلسه که روزبه زورقی سرپرست دفتر فنی و نظارت بر اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان، علی حقیقی مدیرکل ورزش و جوانان همدان، محمدرضا حیدری مدیر طرح و برنامه شرکت توسعه، مسعود ملاصالحی مدیر منطقه همدان معاونت فنی و مهندسی نیز حضور داشتند، در خصوص پروژههای ورزشی این استان به ویژه تسریع روند اجرایی سالن اختصاصی دوومیدانی همدان بحث و تبادل نظر شد.
لازم به یادآوری است که دکتر ثابت قدم مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور بهمنماه سال گذشته با سفر به همدان، از ورزشگاه 15 هزار نفری، سالن شنا و شیرجه، سالن اختصاصی دوومیدانی همدان، استادیوم 5 هزار نفری ملایر و استخر سامن بازدید به عمل آورد.