مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور با رییس فدراسیون تنیسرویمیز دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، دکتر سید محمدعلی ثابتقدم مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور امروز یکشنبه 21 بهمن 1403 با مهرداد علیقارداشی در فدراسیون تنیس رویمیز دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار علیقارداشی ضمن تشریح آخرین وضعیت فدراسیون تنیس رویمیز در خصوص اماکن ورزشی این فدراسیون در مجموعه ورزشی انقلاب و شهید شیرودی صحبتهایی را مطرح کرد.
فدراسیون تنیس رویمیز از جمله فدراسیونهای مستقر در مجموعه فرهنگی و ورزشی انقلاب است که از سال 1389 در این مجموعه مستقر است. این رشته ورزشی علاوه بر ساختمان اداری، دارای سالن اختصاصی و خوابگاه در مجموعه فرهنگی و ورزشی انقلاب است.
فدراسیون تنیس روی میز از سال 1345 در مرکز شهر و در مجموعه ورزشی شهید شیرودی نیز دارای سالن اختصاصی است.