16:53 - 30 آذر 1404
برگزاری مسابقات دواتلون قهرمانی آسیا در مجموعه ورزشی آزادی

مسابقات دواتلون اسپرینت قهرمانی آسیا 2025 در دو بخش زنان و مردان به میزبانی کشورمان در مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار و با قهرمانی ورزشکاران ایران به پایان رسید.


به گزارش روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی، این مسابقات با حضور ۱۲ ورزشکار در بخش زنان و ۲۵ ورزشکار در بخش مردان از ۷ کشور ایران، پاکستان، قطر، لبنان، فلسطین، عمان و عراق برای اولین بار به میزبانی کشورمان و در مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد و در پایان در بخش بانوان حدیث نصر آزادانی به مقام قهرمانی دست یافت. فایزه سادات عایدینی نژاد بر سکوی دوم قرار گرفت و ریحانه خاتونی سوم شد.


در بخش آقایان نیز فرید هادی پور قهرمان شد، میثم رضایی به مقام دوم دست یافت و محمد امین صدر امین در رده سوم قرار گرفت. بدین ترتیب هر سه مدال مسابقات قهرمانی آسیا در هر دو بخش مردان و زنان به ایران رسید.




تهران، خیابان ولیعصر، ابتدای بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی
مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب
ساختمان شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور
ساعت کاری: 07:30 تا 16
اطلاعات
روابط عمومی
دفتر مدیرعامل
دورنگار
021-22028081
©2025 Tanavar, All Right Reserved