12:15 - 27 اردیبهشت 1404
بازدید دکتر ثابت‌قدم از امکانات و زیرساخت‌های ورزشی لنگرود

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور از امکانات و زیرساخت‌های ورزشی لنگرود بازدید کرد.


به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه، دکتر سید محمدعلی ثابت‌قدم مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور جمعه 26 اردیبهشت 1404 با حضور در لنگرود از امکانات و زیرساخت‌های ورزشی این شهرستان بازدید به عمل آورد.


در جریان سفر مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور به شهرستان لنگرود، محسن جانعلی‌زاده رئیس اداره ورزش و جوانان لنگرود گزارشی از اقدامات انجام‌شده و تنگناهای موجود در حوزه ورزش این شهرستان ارائه کرد و خواستار توجه ویژه و حمایت مؤثر از توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای شاخص‌های ورزشی در لنگرود شد.


در حاشیه این بازدید دکتر ثابت قدم در گفت و گویی با خبرنگاران عنوان داشت: 132 پروژه در حال ساخت ذیل شرکت توسعه قرار دارد و حدود 3 هزار و 500 پروژه نیمه‌کاره ذیل وزارت ورزش و جوانان در سطوح مختلف وجود دارد و مولد سازی بهترین راه برای تکمیل پروژه های ورزشی کشور است.



©2025 Tanavar, All Right Reserved